Palkkiot

Isännöitsijä Reijo Taipale Oy:n noudattaa palkkion määrittelyssä Suomen Kiinteistöliitto ry:n julkaisemaa isännöintitehtäväluetteloa. Kaikki normaalit isännöitsijän toimenkuvaan kuuluvat tehtävät sisältyvät kiinteään kokonaishintaan, joka vaihtelee talon mukaan.

Isännöintitehtäväluettelon mukaisesti erilliskorvauksiin oikeuttavien tehtävien hinnoista sovitaan erikseen tehtävä kerrallaan. Näitä ovat esim. yhtiöjärjestysmuutokset, vuokrasaatavien oikeudellinen perintä sekä laajat huoneistokatselmukset.

Laskutamme monistus-, postitus- ja toimistokuluja erittelyn mukaan. Kirjanpidon ja vuokranvalvonnan paperit ja mapit sekä tasekirjan sidonnan laskutamme talon koon mukaan. Muut mapit ja taloyhtiölle jäävät materiaalit kulujen mukaan (mm. arkistointikansiot ja –laatikot sekä laminoinnin ym.).

Taloyhtiön isännöintisopimuksen kiinteään kuukausikorvaukseen eivät kuulu osakkaiden tai asukkaiden itselleen tilaamat dokumentit vaan ne veloitetaan tilaajalta itseltään. Tällaisia ovat esimerkiksi isännöitsijäntodistus, talonkirjaote tai erilaiset maksuerittelyt esim. verottajaa varten.

Tilausta tehdessä kannattaa myös varautua muutaman päivän toimitusaikaan. Kulloinkin voimassa olevat hinnat löytyvät hinnastostamme.