Yritysesittely

Toimistossa työskentelee tällä hetkellä isännöitsijöinä yrityksen osakkaat Marja-Liisa Taipale ja Katri Turtia. Marja-Liisa on työskennellyt yrityksessä 1980-luvulta alkaen ja suorittanut mm. ITS ja AIT-tutkinnon. Katri aloitti työt toimistossa isänsä Pertti Taipaleen seuraajana kesällä 2006. Katri on koulutukseltaan restonomi (AMK) ja suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon talvella 2009 sekä ITS-tutkinnon 2014. Lisäksi toimistossa työskentelee vakituisesti kirjanpitäjänä Katrin sisko Vilma Talji (KPT1), 2010 alkaen kiinteistösihteerinä Maria Lundén (KISI) sekä 2011 alkaen ensin apulaisisännöitsijänä ja sittemmin isännöitsijänä Katrin ja Vilman sisko Venla Rantanen (IAT). Vilman jäädessä äitiyslomalle vuoden 2016 alusta, joukkoomme liittyi kirjanpitäjäksi Pirjo Kuronen. Käytämme myös lisäapua kiire- ja loma-aikoina.

Tuotamme kaikki tarjoamamme isännöintipalvelumme itse. Meillä ei kuitenkaan ole palveluksessamme teknistä isännöitsijää vaan esimerkiksi suurten korjausten valvonta- ja suunnittelutehtäviin esitämme käytettäväksi aina ko. alan ammattiasiantuntijoita. Samoin esitämme pääsääntöisesti huoneistokohtaisten remonttien suunnittelun ja valvonnan teettämistä ammattivalvojalla osakkaan kustannuksella.

Toimitamme sopimuksen mukaan välitilinpäätöksiä tilikauden kuluessa mm. hallituksen kokouksiin sekä luonnollisesti tilinpäätöskopiot yhtiökokouskutsun yhteydessä kaikille osakkaille. Kaikki kirjanpidot tehdään täällä omassa toimistossamme.